innovatie & kwaliteit

Innovatie

Windstop geïnspireerd door innovatief denken

Aluvisie samen met BTS-aluminium komen met de visie dat mensen de mogelijkheid moeten hebben om de grens tussen buiten en binnen te laten vervagen. Die visie staat symbool voor onze aanpak.

BTS-aluminium heeft met zijn innovatieve manier van denken de productontwikkeling van windstop aangestuurd. De ambitie is om met windstop te zorgen voor een flexibele buitenomgeving waar mensen een groot deel van het jaar terecht kunnen.

beleven

"Wind, moet je plezier niet beperken ..."

“Wind, moet je plezier niet beperken …”

Geniet van buitenleven en zon, maar bescherm je tegen een frisse wind. Elk moment van de dag moet je kunnen genieten. Windscherm WindStop is de oplossing voor de nadelen van het veranderde klimaat.

Restaurant-tuinen, terrassen, open ruimtes met cafés, zwembaden en balkons … Til het scherm gewoon op als de wind begint!

Windstop aluvisie beschermt de gasten van een restaurant tegen weer en wind en maakt het buitenterras tot een heerlijke plek om te vertoeven. Meer uren per dag én per jaar. Bent u wat huiselijker ingesteld, dan zorgt de in hoogte verstelbare glasbalustrade voor een langer en aangenamer buitenseizoen met familie, vrienden en bekenden.

kwaliteit

Een aanraking!

WindStop geproduceerd als een kant-en-klaar paneel, creëert een windscherm dat met een enkele aanraking tot 190 cm kan stijgen met zijn sterke framestructuur en veiligheid.

WindStop is gemaakt van glas en aluminium, dus onderhoudsvrij waar je hem ook gebruikt! Het paneel wordt op een hoogte van 1,90 meter geduwd door 2 interne gesynchroniseerde gasveren die volledig onderhoudsvrij zijn of een contragewicht of een afstandbediening afhankelijk van het gekozen type product.  Windstop glazen balustrade panelen zijn gelijk verdeeld volgens de afmetingen in het toepassingsgebied. Glazen balustradepanelen kunnen worden geproduceerd vanaf een breedte van 80 cm tot een maximale breedte van 175 cm.

Social Media

© Copyright 2022 Aluvisie. All rights reserved